Home / archiefcentraal / middag voor opas en omas en kleinkinderen in jan steen

middag voor opas en omas en kleinkinderen in jan steen

Van 14.00 tot 16.00 uur wordt het restaurant, en bij mooi weer het terras, omgetoverd tot een grote nostalgische speelplaats met allerlei spellen uit grootmoeders tijd. Spelletjes als bikgooien, koekhappen, ringwerpen, zaklopen en sjoelen. Om 16.00 uur opent Jan Steen de deuren van de keuken. Het bekende Jan Steen arrangement zal speciaal voor deze gelegenheid voor de kinderen worden uitgebreid met pizza’s, friet, kipnuggets en poffertjes. En de opa’s en oma’s kunnen zelf knijpertjes bakken.

Om het helemaal af te maken, wordt er tijdens het diner een bingo georganiseerd. Hier kan iedereen aan mee doen. De hoofdprijs van dit oer-Hollandse spel is een tochtje in een zweefvliegtuig met twee personen. Iets te spannend? Dan kan er ook worden gekozen voor een opa en oma fotoshoot met de kleinkinderen bij Maeike Blauw.

Interesse? Houd de Facebookpagina van restaurant Jan Steen in de gaten. Direct reserveren kan natuurlijk ook. Opa’s en oma’s betalen voor het complete programma 22,50 euro per persoon en kinderen 7,50 of 15 euro, afhankelijk van hun lengte.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.