Home / archiefcentraal / meiden en damesvoetbal wijhe92 zoekt versterking

meiden en damesvoetbal wijhe92 zoekt versterking

Nieuwe jeugdspeelstertjes kunnen hun voetbalcarrière starten tussen de jongens tot aan D (onder 13 jaar). In de C (onder 15 jaar) en B (onder 17 jaar) spelen ze in een compleet meidenteam. Bij de Dames wordt op zondag competitie gespeeld, maar het is ook mogelijk om op woensdagavond de 7 x 7 competitie te spelen. Er zijn dus veel opties voor meiden of dames die willen gaan voetballen.

Het is mogelijk om een keer gratis mee te trainen met een van de teams. Aanmelden kan via: meidenvoetbalwijhe92@hotmail.com. Ook als je vragen hebt over meiden- en damesvoetbal, kun je deze stellen via dit e-mailadres.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.