megasucces junioren dog frisbee happy tails

In de beginnersklasse afstandsgooien behaalde de jongste deelnemer van het toernooi Lewis von Piekartz (8) uit Beerzerveld met Apryl de 3e plaats en met Grace de 2e plaats. Hanneke Rijckaer van team Happy Tails won de klasse met haar hond Mr. Neal.

De beginnersklasse overall was ook een Happy Tails podium. Lewis von Piekartz behaalde een 4e plaats met Apryl, de 3e plaats met Grace, Anne van Dam een 2e plaats met Cherry en Luc Uitslag won de beginnersklasse met zijn snelle en wendbare hond Kenzi. De distance open klasse was een gedeelde 1e plaats waarna de best gespeelde ronde geldt. Amy von Piekartz (12) werd met Ross 2e en Daan Nijkamp (14) en Faye wonnen de distance.

Meest veelbelovende junior
Rozemarijn ten Brinke (9) uit Bruchterveld werd uitgeroepen tot meest veelbelovende junior van het toernooi. Met haar honden Space en Eagle bouwde ze een feestje op het veld wat de Duitse jury beloonde met een prachtige medaille. Amy von Piekartz behaalde met Ross de 3e plaats bij de freestyle only en met Kate won ze de titel van beste freestyler.

De open overall was opnieuw een volledig Happy Tails podium. Yvonne Kip uit Vroomshoop behaalde de 7e plaats met Phoebe. Zij hebben zich daarmee gekwalificeerd voor het EK en WK. Daan Nijkamp behaalde de 4e plaats met Tess; ook hij heeft zich daarmee gekwalificeerd. Daan stond op het podium met de 3e plaats met Faye, Amy behaalde de 2e plaats met Kate en won het toernooi met haar hond Ross.

Trots
Ongelofelijk goede resultaten voor de frisbeeërs van team MAD Happy Tails. Trainer Karen Mulders is ontzettend trots op het prachtige samenspel tussen hond en eigenaar. Aan het toernooi deden 55 frisbeeërs uit binnen- en buitenland mee.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.