luttenberg vervuld met muziek tijdens straatkorenfestival

De koren komen uit de gehele regio en ook dit jaar weer van over de provinciegrens. Zo zijn er te beluisteren: popkoor Puur uit Haarle , shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren, mannenkoor Roalter Jongs uit Raalte, vrouwenkoor De Jonkvrouwen uit Zwolle, Smartlappenkoor Janboel uit Gaanderen, mannenkoor Oons Tiedverdrief uit Haarle, Floksongkoor It Waldfolk uit Friese Wouden, Barbershopkoor The College Barbers uit Apeldoorn, Levensliederenkoor en Spoorkoor Op Stoom uit Woudenberg. Het festival zal echter niet compleet zijn zonder deelname van De Stroatkjals. Het Luttenbergse koor dat ieder jaar verantwoordelijk is voor de organisatie van het festival.

Het Musicale Landleven begint zondag 25 juni om 12.45 uur, wanneer de koren samen zingend de berg afkomen en naar de diverse podia worden begeleid. Rondom het festival wordt een braderie in landlevenstijl gehouden. Daar zijn oude ambachten te zien en ook zullen diverse bedrijven hun producten demonstreren en tentoonstellen. Er hebben zich ondertussen al ruim zestig standhouders aangemeld.

Het geheel zal verder worden omlijst met diverse straattheateracts, een trekkerdans demonstrtatie, na het succes van vorig jaar krijgt dit onderdeel dit jaar opnieuw de ruimte, een waarzegster, een verhalenvertelster, een ganzenhoedster, een ballonentertainer, natuurlijk voor de kinderen een kinderboerderij, is scouting Raalte present en er zijn enkele springkussens. Tevens kunnen bezoekers met de paardenkoets een rit door het dorp maken.

Rond 17.00 uur wordt het festival afgesloten. Wanneer de tien deelnemende koren gezamenlijk nog een aantal liederen ten gehore brengen. De entree voor het festival is gratis. Daarnaast zijn er ook geen parkeerkosten. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op:

H. Korenromp
06-53521048
staging2.stroatkjals.nl 
info@stroatkjals.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.