luttenberg gaat bevrijdingsdag 2018 groots vieren

Denk ruim: de organisatie verwacht bijvoorbeeld ook de kinderen die aan de Paybackshow van maart van dat jaar hebben meegedaan. “Grijp je kans om op te treden en neem je hele familie mee als publiek! We gaan er een gezellige boel van maken met zitjes, terrasjes en heerlijke hapjes en drankjes van de gezamenlijke horeca van Luttenberg, die op deze dag de handen ineen slaan en samen een aantrekkelijk aanbod neerzetten voor de bezoekers.”

Het geheel wordt omlijst door een toertocht van historische legervoertuigen, die bij het eindpunt  geparkeerd worden en die je dan van dichtbij kunt bekijken en ermee op de foto gaan. Heb je je nog niet opgegeven? Doe het dan nu: de organisatie ziet je graag op het podium op 5 mei 2018! Geef je op bij Colinda Holtmaat via josholtmaat@hetnet.nl of  bij Herma Jalink via hermajalink1@gmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.