lotenverkoop badeendenrace begint op ribs en blues

In totaal gaan er 5000 loten in de verkoop. De nummers van de loten komen overeen met de genummerde eenden. Het lotnummer van het badeendje dat op 23 september als eerste over de finish gaat, wint de hoofdprijs. Deelnemers maken kans op uiteenlopende prijzen, waaronder een elektrische fiets van 1800 euro.

De leden van de Lions en betrokkenen bij de projecten willen de loten met name tijdens evenementen zoals Stöppelhaene en de Pompdagen aan de man brengen. Vandaar ook dat de Lions met een kraampje op Ribs en Blues staan. Op Eerste en Tweede Pinksterdag kan zo iedereen die de beweegprojecten voor ouderen wil steunen een lot kopen. Het kraampje voor de badeendenrace staat op de Domineeskamp nabij de ABN/Amrobank. Meer informatie: staging2.facebook.com/badeendenraceraalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.