loop mee met de junior rangers op de lemelerberg

Vlonderpaden maken of een otterverblijf bouwen, gebieden ontdekken waar niet vaak mensen komen, natuur beschermen, dieren herkennen, roofvogels spotten en meehelpen bij een evenement. Aan het eind van het seizoen ga je met je groep op een gaaf kamp met bijzondere activiteiten, zoals nachttocht in een kano en vooral veel lol.

De bijeenkomsten zijn één keer per maand en altijd op zaterdagochtend. Wil je een keertje komen kijken om te ervaren hoe je het vindt? Dat kan tijdens de meeloopochtend op de Lemelerberg op zaterdag 1 juli 2017. Het is bestemd voor kinderen uit groep 8 en het 1e en 2e jaar VO.

Aanmelden kan bij: Carin de Cloe, Landschap Overijssel via Carin.deCloe@landschapoverijssel.nl of 0529-408407.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.