lezing longarts sander de hosson

Tijdens deze lezing zal hij ingaan op de belangrijkste aspecten van palliatieve zorg en de rol die zorgverleners hebben bij het stervensproces. Hij won de Global Lung Cancer Journalist Award. De motivatie van Longkanker Nederland om de prijs aan Sander de Hosson te gunnen: “De Hosson twittert, schrijft blogs en geeft interviews en doet dit op een weloverwogen en zeer betrokken wijze. De longarts schrijft over onderwerpen die mensen met longkanker echt bezighouden. Hij schuwt daarbij niet de ingewikkelde en lastige onderwerpen als palliatieve sedatie, euthanasie en de angst die veel mensen met longkanker hebben: ga ik dood doordat ik zal stikken?”

Uiteraard zal De Hosson enkele columns voordragen. Voor de lezing wordt een eigen bijdrage gevraagd. Wilt u zeker zijn van een plek of wilt u meer informatie, mail dan naar info@zijnbijsterven.nl. Locatie en tijd volgen later.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.