leuke middag voor jonge mantelzorgers uit gemeente dalfsen

Alle ouders zijn wel eens ziek of hebben het druk. Het is normaal dat kinderen dan meehelpen. Dat ligt anders als je vader, moeder, broer of zus een lange tijd ziek is, een handicap heeft, verslaafd is of psychische problemen heeft. Dan kun je je zorgen maken en kunnen er taken op je afkomen die niet bij je leeftijd passen.

Veel mensen denken bij mantelzorgers aan oudere mensen die bijvoorbeeld zorgen voor een partner met dementie. Voor kinderen geldt dat als ze opgroeien met zorg binnen het gezin ze jonge mantelzorger zijn. Denk dan ook aan een gezinslid met autisme, kanker, een depressie, een lichamelijke handicap, reuma, een (ernstige) verslaving.

Op 20 juni zijn de jonge mantelzorgers welkom vanaf 15.30 uur. Kinderen die het spannend vinden kunnen gerust iemand meenemen en als het lastig is om in Lemelerveld te komen, laat dat dan even weten, dan kan vervoer geregeld worden. De organisatie wil wel graag weten hoeveel kinderen er komen. Opgeven kan bij Ilja Bomers van het mantelzorgteam via ilja@swolemelerveld.nl of 06-19218070.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.