lemelerveld verheugt zich op tweede editie mud mania

De insteek van autoblubbering is relatief eenvoudig: Een mooie wedstrijd tussen aangepaste en opgevoerde auto’s. Van zwaar opgevoerde auto’s tot een auto die bij jou op de oprit staat. Ze racen in vijf verschillende klassen door een 50 meter lange blubberbak. Zij hebben als doel om zo veel mogelijk meters te maken. Na elke ronde wordt de bak verzwaard door er water en zand bij te gieten en de modder nog dieper te maken. Zo blijven de beste coureurs en wagens over.

Heb je nog een oude auto op de oprit staan en ben je toe aan een avontuur? Geef je dan op voor de autoblubbering. Aanmelden kan via: staging2.mudmania.nl, Hier is ook het regelement en de laatste info over het evenement te vinden. De autoblubbering wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere: Tegelzetbedrijf Hans Meulman, Dierenpension de Berkensingel, DDMC in Raalte en Mestebeld Trucks Lemelerveld.

Entree onder 3 jaar: Gratis.
Van 3 tot 12 jaar € 3,-
12 jaar en ouder € 5,-.

Kaarten zijn alleen bij de deur verkrijgbaar. Meedoen kan via: staging2.mudmania.nl. Mud Mania wordt gehouden aan de Hoenderweg 12 in Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.