Home / archiefcentraal / lekker naar de boer in heino en raalte

lekker naar de boer in heino en raalte

Beide bedrijven zijn verbonden door een fietsroute van ongeveer 5 kilometer. Op het bedrijf van Jeroen en Nieske Neimeijer komen de bezoekers van alles te weten over biologische varkens en mogen ze de pasgeboren biggetjes bewonderen. De kinderen kunnen ravotten in het stro of zand. Met een speurtocht maken ze zelfs kans om een hele dag boerin Nieske te helpen.

Bij Kleinlangevelsloo is er een culinaire markt. Zo staat er onder andere een Japanse kraam met misosoep, een Palestijnse kraam met Arabische lekkernijen en een Noorse kraam met crackers. Het bedrijf van Jeroen en Nieske Neimeijer is te vinden aan de Bosweg 4 in Heino (10.00-17.00 uur) en boerderijwinkel Kleinlangevelsloo aan de Japiksweg 1 in Raalte (10.00-16.00 uur).

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.