Home / archiefcentraal / kunst en broekante markt op horsthoeve

kunst en broekante markt op horsthoeve

De bezoekers vinden er hebbedingetjes, schilderijen, tekeningen, keramiek en vele andere creaties, veelal gemaakt door de deelnemers van de Horsthoeve. Op het speciale terras zijn versnaperingen verkrijgbaar. Ook wordt antiek te koop aangeboden, waaronder meubelstukken, zilver, porselein en schilderijen van Patricia Vreugdenhil, de eigenaresse van de Horsthoeve. In het theehuis vindt men onder andere keramiek van Tilly Kloostra uit Lettele.

De Horsthoeve biedt in een beschermde omgeving kleinschalige dagbesteding aan personen met een niet-aangeboren hersenletsel, waaronder dementie. Een gedeelte van de boerderij is verbouwd tot atelier, het ArtLab, waar de deelnemers kunstzinnig en creatief bezig kunnen zijn. Tekenen en schilderen vormen de hoofdmoot. De te gebruiken materialen zoals verf en doeken zijn van professionele kwaliteit en om deze kwaliteit te waarborgen, zijn er extra inkomsten nodig. De opbrengst van de verkoop komt dan ook ten goede aan de deelnemers van de Horsthoeve.

Bij slecht weer verhuizen de activiteiten naar binnen. De Kunst en Broekante markt duurt op zaterdag van 15.00 tot 20.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De Horsthoeve is te vinden aan de Horstweg 15 in Broekland. Zie verder www.dehorsthoeve.nl.

 

Lees ook

Frank Blueka brengt cover van Lady Gaga uit

DEVENTER/RAALTE – De nieuwe single van de Deventer singer/songwriter Frank Blueka is een cover van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.