komische dramafilm in openluchtbioscoop het lommerrijk

Komisch drama waarin een groep vrienden tijdens een diner alle inkomende berichtjes en telefoontjes met elkaar deelt. Eva en Rocco, een getrouwd stel, hebben drie bevriende stellen uitgenodigd voor een etentje bij hun thuis. De meesten kennen elkaar al sinds hun jeugd.

Tijdens het voorgerecht komt het gesprek op een vrouw die haar man op overspel betrapte toen ze in zijn smartphone compromitterende boodschappen aantrof. Eva stelt jolig voor dat iedereen zijn mobieltje op tafel legt en dat ze alle binnenkomende telefoontjes en berichtjes die avond met elkaar zullen delen. Ze hebben als goede vrienden toch niets voor elkaar te verbergen?

Niemand durft te erkennen dit een minder goed idee te vinden en schoorvoetend gaat iedereen akkoord. Maar wat bij de pasta nog een leuk spelletje tussen vrienden lijkt te zijn, ontwikkelt zich tijdens het vleesgerecht en de tiramisu tot een pijnlijk gebeuren. Het wordt duidelijk hoe weinig ze eigenlijk van elkaar weten, zelfs van de eigen partner…

Met een Italiaanse sterrencast en met ruim 2,5 miljoen bezoekers was deze dramatische komedie dé Italiaanse bioscoophit van dit voorjaar!

IN DE PERS:
★★★★ De FilmRecensent
‘Perfetti Sconosciuti speelt zich af in één omgeving. Een tafel met zeven vrienden en smartphone is genoeg om een interessante setting te creëren. Iedereen herkent het wel. De smartphone met codeslot en vingerscan is alleen toegankelijk voor jou. Dat is jouw geheime zwarte doos. Niemand kan erin, en dat wil je ook niet. Want dat kan leiden tot bizar grappige situaties – althans, voor anderen, zoals de kijkers van de film. De vraag wordt gesteld: hoe ga jij om met je smartphone?’

★★★★ Filmgek
‘Het thema van deze film is actueel. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en is altijd en overal bereikbaar. We krijgen de hele dag door berichtjes, maar weten vaak niet waar de ander mee bezig is. Misschien is het een zakelijke e-mail of een berichtje van je moeder? Niet iedereen heeft tenslotte écht iets te verbergen. Deze vrienden hebben echter allemaal wel iets te verbergen. Dat zorgt voor hilarische situaties en een flinke dosis drama!’

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.