kom sfeer proeven bij open middag op overkempe

Overkempe nodigt iedereen die geïnteresseerd is, jong en oud, van harte uit om deze gezellige middag te bezoeken. Tijdens de middag ervaren de gasten hoe cliënten van Overkempe leven, wonen en werken en wat voor moois zij maken. Er is van alles te beleven: diverse spel en doe activiteiten, waaronder een groots waterspel, een prachtige foto-expositie ‘Leven op Overkempe’, er is sfeervolle live-muziek, er zijn workshops, rondleidingen en kraampjes waar je mooie producten kunt kopen die op Overkempe gemaakt worden. Uiteraard is er ook van alles lekkers te eten en drinken. De open middag wordt afgesloten met het vuurspringen, verbonden aan de viering van Sint Jan, dat om 16.00 uur begint.

Op Overkempe wonen en werken zo’n 140 volwassen cliënten met een verstandelijke beperking. Overkempe maakt samen met 5 andere antroposofische organisaties deel uit van DeSeizoenen. Samen bundelen die organisaties 143 jaar aan ervaring. Daarvan neemt Overkempe 25 jaar voor haar rekening. In 1992 kwamen de eerste bewoners op Overkempe wonen. Niet alleen Overkempe viert daarmee haar 25 jarig jubileum, ook zo’n 40 cliënten! Zij zullen trots laten zien waar zij wonen en werken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.