kinderkerk raalte in teken van pinksterverhaal

Circa vijftig dagen naar Pasen zouden volgens het Bijbelverhaal de apostelen zijn bevangen door de heilige geest. Maar hoe ging dat en wat gebeurde er dan; die vragen staan die ochtend centraal. Daarnaast is er tijd voor zang en gebed en mogen de kinderen kaarsjes aansteken. Ook wordt gevraagd om houdbare producten mee te nemen. Die zijn bestemd voor gezinnen die het minder breed hebben.

De Kinderkerk is bedoeld voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Ook broertjes/zusjes en (groot)ouders zijn welkom. Na afloop is er ranja en koffie/thee. Aanvang is om 11.00 uur. Voor meer info mail naar kinderkerkraalte@gmail.com of zie staging2.parochieheiligkruis.nl/kinderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.