kijkje in de keuken tijdens de open dagen van carrosseriebouw jansen

Tegen een achtergrond van Bentleys, Ferrari’s en Rileys worden alle dimensies van het restaureren van een oldtimer uitgelegd. Apparaten en gereedschappen uit lang vervlogen tijden worden gedemonstreerd en vooroorlogse auto’s staan in verschillende fases van restauratie klaar. Van lassen en slijpen tot het gepoetste eindresultaat.

Met het Jansen bouwpakket doorloopt u verschillende stappen van het restauratieproces: zetten, klinken, puntlassen, schuren en spuiten. Het bouwpakket zal tegen een kleine vergoeding beschikbaar zijn, een deel van de opbrengst komt ten goede aan Stichting De Tijdmachine. Hiermee organiseert de stichting een muzikale middag of avond bij een woonzorgcentrum uit de omgeving. Op de live muziek van vroeger wordt er samen gezongen, gedanst en gesjanst net zoals in de kroeg of dancing van weleer.

Iedereen die interesse heeft in oldtimers, benieuwd is hoe een restauratie nu eigenlijk uitgevoerd wordt of gewoon een kijkje bij Carrosseriebouw Jansen wil nemen, is van harte uitgenodigd. U zorgt voor de vragen, zij voor de koffie!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.