Home / archiefcentraal / kermistoer van ftc heikera

kermistoer van ftc heikera

Alle routes gaan richting Dalfsen, waarna de eerste splitsing is. De 100 en 60 km gaan richting Ommen; de 40 km richting Lemelerveld/Dalmsholte. Na Ommen splitsen de 60 en de 100 km zich. Hier is voor de 60 km het rustpunt gepland, waarna de fietsers via Lemelerveld/Dalmsholte weer richting Lierderholthuis worden geleid.

De 100 km gaat na Ommen verder richting Hardenberg, waar de deelnemers even kunnen pauzeren. Daarna terug richting Bergentheim en Vroomshoop waarna de route in de buurt van Lemelerveld/Dalmsholte weer aansluit op de route van de 60 km.

Inschrijven voor de 100 km is mogelijk tussen 08.00 en 12.00 uur, voor de 40 en de 60 km tussen 09.00 en 12.00 uur. De deelnamekosten bedragen 4 euro (kinderen tot en met 12 jaar gratis). NTFU- leden krijgen 1 euro korting. Voor meer informatie: www.heikera.nl.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.