Home / archiefcentraal / kennismaking en weekend weg voor jonge mantelzorgers vanaf 16 jaar

kennismaking en weekend weg voor jonge mantelzorgers vanaf 16 jaar

De organisatie en mantelzorgers vertoeven dit jaar bij de Ulenborgh in Giethoorn. Het thema is: Ff lekker weg! Er staat van alles op het programma, waaronder een grote bbq, paintballen en bubbelvoetbal!

Voor het weekend is er een kennismakingsavond op 9 juni, dit is bij Traxx in Raalte, van 19:30 tot 22:00 uur. Het is een toffe bingo met grote en mooie prijzen. Aan de activiteiten zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
Ben jij een jonge mantelzorger van 16 jaar of ouder en lijkt jou deze activiteit(en) ook tof?! Voor opgave of meer informatie kun je contact opnemen met: Dirk Dijkgraaf, d.dijkgraaf@carinova.nl / 0622033993 of Rinie van de Hoek, r.vandehoek@carinova.nl / 06-30732933.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.