kennismaking en weekend weg voor jonge mantelzorgers vanaf 16 jaar

De organisatie en mantelzorgers vertoeven dit jaar bij de Ulenborgh in Giethoorn. Het thema is: Ff lekker weg! Er staat van alles op het programma, waaronder een grote bbq, paintballen en bubbelvoetbal!

Voor het weekend is er een kennismakingsavond op 9 juni, dit is bij Traxx in Raalte, van 19:30 tot 22:00 uur. Het is een toffe bingo met grote en mooie prijzen. Aan de activiteiten zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
Ben jij een jonge mantelzorger van 16 jaar of ouder en lijkt jou deze activiteit(en) ook tof?! Voor opgave of meer informatie kun je contact opnemen met: Dirk Dijkgraaf, d.dijkgraaf@carinova.nl / 0622033993 of Rinie van de Hoek, r.vandehoek@carinova.nl / 06-30732933.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.