Home / archiefcentraal / kalfsvleesautomatiek bij reimert in luttenberg

kalfsvleesautomatiek bij reimert in luttenberg

Niet bij een balie, maar bij diepvriesautomaten, waarin het vlees (onder andere hamburgers, worstjes, schnitzels, entrecotes en runderlapjes), vacuüm verpakt klaar ligt. “Het is een concept om ons eigen kalfsvlees te verkopen zodat de burger met eigen ogen kan zien waar het vlees vandaan komt en hoe we het verzorgen bij ons op de boerderij”, vertelt Luuk Reimert. De maatschap in Luttenberg loopt daarbij voorop. Er zijn in Nederland slechts twee andere diepvriesautomaten bij de boer (eentje in Gelderland en eentje in Friesland). Wethouder Van Loevezijn van de gemeente Raalte verzorgde afgelopen zaterdag de officiële openingshandeling.

Lees ook

Zangeres Ellen Jannink overleden

DEN NUL/HEINO – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is afgelopen dinsdagavond op 51-jarige leeftijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.