kalfsvleesautomatiek bij reimert in luttenberg

Niet bij een balie, maar bij diepvriesautomaten, waarin het vlees (onder andere hamburgers, worstjes, schnitzels, entrecotes en runderlapjes), vacuüm verpakt klaar ligt. “Het is een concept om ons eigen kalfsvlees te verkopen zodat de burger met eigen ogen kan zien waar het vlees vandaan komt en hoe we het verzorgen bij ons op de boerderij”, vertelt Luuk Reimert. De maatschap in Luttenberg loopt daarbij voorop. Er zijn in Nederland slechts twee andere diepvriesautomaten bij de boer (eentje in Gelderland en eentje in Friesland). Wethouder Van Loevezijn van de gemeente Raalte verzorgde afgelopen zaterdag de officiële openingshandeling.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.