Home / archiefcentraal / junioren b1 van de s m h c kampioen

junioren b1 van de s m h c kampioen

Drie weken geleden werd in een enerverende wedstrijd uiteindelijk met 5-4 gewonnen van De Meeuwen B1 uit Emmeloord nadat een achterstand van 0 – 2 moest worden weggewerkt. Na de winst in dit onderlinge duel met de laatst overgebleven medekandidaat voor het kampioenschap lag de weg open naar de titel. De blijdschap was uiteraard groot en het kampioenschap werd uitgebreid gevierd in het clubhuis met de uitreiking van de beker, de bijhorende medailles en taart.

Lees ook

Repair Café in Dorpshuus

HEINO – Op zaterdag 30 oktober vindt er een Repair Café plaats in het Dorpshuus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.