Home / archiefcentraal / jeugdkamp sv raalte groot succes

jeugdkamp sv raalte groot succes

Van vrijdag tot en met zondag waren de kids in Nieuw Heeten om daar samen deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten; zo konden de kinderen er zwemmen, bowlen, minigolfen en nog véél meer leuke spellen; zowel buiten als in de speelkelder. Zaterdagavond stond er bovendien een playbackshow op het programma.

Alle kids zijn inmiddels weer thuis, de tenten zijn weer opgeruimd en nu is het dan toch echt tijd voor een welverdiende vakantie, zowel voor de jeugd als voor de begeleiders. Hoewel.. omdat de mini’s zo genieten van een potje voetbal, trainen we bij SV Raalte met de allerkleinsten ook in de zomer gewoon door op woensdagavond!

Lees ook

Regio Deal-project bij The Green East moet snel van start gaan

Gemeente Raalte wil meer innovatieve bedrijvigheid in agro & food-sector naar regio halen RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.