inschrijving voor appelloop weer geopend

De Appelloop vormt weer de officiële start van het programma van het OlsterFeest. Voor het eerst wordt er in de aanloop naar het loopevenement een looptraining georganiseerd. Deze vindt plaats op zondagmorgen 10 september. Iedereen kan meedoen. Bij grote deelname wordt gezorgd voor meerdere trainers.

Ook dit jaar is er weer een bedrijvenloop. Ieder team ontvangt een enveloppe met consumptiebonnen. Teams mogen bestaan uit maximaal vijf personen; de tijden van de drie snelste lopers tellen mee en teams bestaande uit alleen dames krijgen 15 procent van de tijd in mindering gebracht. Bedrijven kunnen zich via de mail aanmelden via bedrijvenloop@appelloop.nl. Bij voldoende deelname zal er voor atletiekverenigingen een aparte competitie met prijzen worden opgesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.