inloopmomenten talentenplan bij wijhe92

Voor de leden die moeite hebben met het invullen van de software, of die graag hulp willen, organiseert de club inloopmomenten. Deze week op dinsdag 27 en donderdag 29 juni van 19.30 tot 20.30 uur in kantine ‘De Verlenging’ op het sportpark.

Vrijwilligers van de club zitten tijdens de inloopmomenten klaar om leden bij te staan bij het invullen van het Talentenplan. Laptops en tablets zijn aanwezig, maar leden mogen ook hun eigen apparaat meenemen. Voorwaarde om te kunnen helpen is dat de leden over webmail beschikken en daardoor, via een apparaat met internetverbinding, de eigen inbox kunnen raadplegen, omdat het Talentenplan via een link in het e-mailbericht geopend moet worden.

Leden moeten dus hun inloggegevens van de e-mail weten als ze naar het inloopmoment komen, anders kunnen ze niet goed worden geholpen. Afhankelijk van de opkomst deze week wordt door de club besloten of er nog extra inloopmomenten komen. Hierover wordt op staging2.wijhe92.nl gecommuniceerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.