inloopbijeenkomst over afsluiting n332 holten raalte

Belangstellenden kunnen tussen 18.00 en 20.00 uur de inloopavond bezoeken in de Partyboerderij Sallandshoeve, Holterweg 85a in Nieuw Heeten. Medewerkers van de provincie Overijssel, de gemeenten Raalte en Rijssen-Holten en de aannemer zijn dan aanwezig om een toelichting te geven op de werkzaamheden, planning en omleidingen en om vragen te beantwoorden.

Planning
De provincie werkt op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen in Overijssel en voert onderhoudswerkzaamheden uit. Eén van deze wegen is de provinciale weg N332, gedeelte Holten-Raalte in de gemeenten Rijssen-Holten en Raalte.

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, wordt de hoofdrijbaan van de N332 afgesloten in drie fases:
• N332 Holten-Nieuw Heeten (Raalterweg): dicht van 19 juni t/m 9 juli;
• N332 Nieuw Heeten-Heeten (Holterweg): dicht van 10 t/m 16 juli;
• N332 Heeten-Raalte (Heetenseweg): dicht van 17 juli t/m 4 augustus en van 28 augustus tot en met 1 september.

De exacte datum van uitvoering is afhankelijk van de weersomstandigheden. Kijk voor informatie ook op staging2.bereikbaar.overijssel.nl

Werkzaamheden
De werkzaamheden aan de N332 Holten-Raalte bestaan uit:
• Het vervangen van asfalt en opnieuw aanbrengen van markeringen op de hoofdrijbaan tussen Holten (aansluiting N344) en Nieuw Heeten en tussen Heeten en Raalte.
• Het repareren van asfalt in de hoofdrijbaan tussen Nieuw Heeten en Heeten.
• Het repareren van asfalt in het fietspad tussen Heeten en Raalte. Ook wordt het fietspad bij de kruising met de Oosterenkweg (begraafplaats Pleegste) opgehoogd. Hierdoor sluit deze beter aan op de hoofdrijbaan.
• Het aanbrengen van glasbollen (reflectoren) in de as van de hoofdrijbaan.

Omleiding en bereikbaarheid
De omleidingsroute gaat over de N348, A1, N332 en visa versa. Deze wordt met borden aangegeven. Doordat de werkzaamheden in drie fases worden uitgevoerd, blijven aanwonenden en aangrenzende bedrijven zo goed mogelijk bereikbaar. De aannemer maakt hierover met hen afspraken voor de start van de werkzaamheden in de betreffende fase. Tijdens de afsluiting van de hoofdrijbaan tussen Holten en Nieuw Heeten wordt ook de naastgelegen parallelweg afgesloten om sluipverkeer te voorkomen. De afgesloten parallelweg blijft wel toegankelijk voor (brom)fietsers, aanwonenden en aanliggende bedrijven.

Buslijn Syntus (Heeten-Raalte)
Tijdens de afsluiting van de N332 tussen Heeten en Raalte rijdt Syntus een andere route. Binnenkort komt hierover meer informatie op: staging2.syntusoverijssel.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.