initiatiefnemers gezocht om de luttenbergse bult te vieren

Van daaruit wordt een avondwandeling over de bult gemaakt om speciaal de sfeer van de langste avond op de Luttenbergse berg te ervaren. Na de avondwandeling wordt nog wat na gepraat.

Daarna gaat de groep uit elkaar om over precies 1 jaar op donderdagavond 21 juni 2018 ieder met minstens 9 extra personen de wandeling over de Luttenberg opnieuw te gaan maken. Op deze manier kan de groep van 70 initiatiefnemers uitgegroeid zijn naar 700. Gewoon in het jaar dat Luttenberg 700 jaar bestaansrecht viert een avondwandeling maken.

Dit vindt plaats op de avond van de langste dag op de Luttenbergse berg, een kleine bult in het Sallandse landschap. Het wordt een buitengewone groep van minstens 700 personen, van jong tot oud. Kom daarom op 21 juni a.s. tussen 20.00 -20.30 uur naar het Amfiheater “Het Lommerrijk” in Luttenberg en en wordt één van de 70 initiatiefnemers. De groep vertrekt als de kerkklok 20.30 uur slaat. Dit initiatief wordt in gezamenlijkheid ondersteund door de Luttenbergse Middenstandsvereniging, Jeugdgroep Aksie en museum De Laarman.

Noteer dus alvast: woensdagavond 21 juni a.s. tussen 20.00 – 20.30 uur bij het Amfitheater. In 2018 zal in Luttenberg een bult te vieren zijn en op de langste dag wordt de bult gevierd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.