infobijeenkomst voor senioren over reizen met ov

Er is informatiemateriaal aanwezig en na afloop van de bijeenkomst krijgen de senioren een uitnodiging voor het maken van een proefreisje om zo de kaartautomaat en de OV chipkaart in het echt uit te proberen onder leiding van een OV-ambassadeur. Tevens is het mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met de OV-ambassadeur.

Daarnaast is er veel gelegenheid voor het stellen van vragen. De bijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt tot uiterlijk 12.00 uur. Opgave is niet nodig en deelname is gratis. Vanaf 9.45 staan koffie en thee klaar. De organisatie is in handen van de gemeente Dalfsen in samenwerking met de provincies Flevoland, Overijssel en Gelderland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.