idem dito heino steunt het wooldhuis

De bewoners en hun begeleiders samen 117 personen liepen langs het rozendael brinkweg centsweg en heino zuid en genoten de eerste avond van een heerlijk kopje koffie bij slotman aan de brinkweg met behulp van Idem Dito en de vrijwilligers.. Verder werd er onderweg getrakteerd door idem dito op lekkere versnaperingen.

De tweede avond gingen we richting Summercamp Heino waar de mensen hun ogen uitkeken en velen niet wisten dat het zo mooi en groot was. Velen waren hier nog nooit geweest en het werd zeer gewaardeerd dat ze hier mochten kijken. Bij het Japiksgat werden ze ook nog getrakteert op koffie met cake aangeboden door Summercamp Heino.

Ook hier waren de leden van idem dito weer van de partij en werden de bewoners getrakteerd op gezelligheid. Maar de grootste verrassing kwam natuurlijk op het wooldhuis zelf. Hier werden ze binnengehaald met muziek en zang en werden cadeau’s overhandigd in de vorm van een nieuwe bingo machine en voor de maandelijkse filmavonden een flink aantal mooie dvd’s waar men weer volop van kan genieten.

Wij van Idem Dito wilden graag wat doen voor de ouderen in Heino en aangezien we steeds meer zien dat overal de geldkraan dichtgaat en er gewoon geen budget meer voor is kunnen wij op deze manier ons steentje bijdragen en hebben er ook nog pezier aan ook en geld geven is natuurlijk mooi maar dit was in onze ogen erg nuttig en natuurlijk wel in overleg gegaan met Daatje, de duizendpoot van het wooldhuis.

Als laatste denk ik dat we trots mogen zijn op al de vrijwilligers in Heino, want zonder al deze mensen is het helemaal niet mogelijk om zoiets te organiseren. Namens Idem Dito bedankt voor deze twee mooie dagen en veel speel en kijk plezier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.