Home / archiefcentraal / huurdersvereniging salland heeft de financien op orde

huurdersvereniging salland heeft de financien op orde

Kascommissie
De kascommissie van Huurdersvereniging Salland heeft in de afgelopen weken intensief onderzoek gedaan naar het financiële reilen en zeilen van de vereniging in 2016. De commissie was vol lof over de wijze waarop de tekorten van voorgaande jaren worden weggewerkt en de boekhouding opnieuw is ingericht. Op advies van de kascommissie heeft de ledenvergadering het bestuur groen licht gegeven voor het gevoerde financiële beleid.

Website
In het tweede deel van de vergadering presenteerde Studio Ilse uit Wijhe de nieuwe website van HVS. Vanaf nu beschikt de vereniging over een frisse website, die door de aanwezige leden positief werd ontvangen. Studio Ilse heeft gekozen voor vogelkastjes als beeldmerk voor de website als symbool voor het wonen in Salland.

De website is te vinden op www.huurdersverenigingsalland.nl

Foto: Huurdersvereniging Salland

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.