huurdersvereniging salland heeft de financien op orde

Kascommissie
De kascommissie van Huurdersvereniging Salland heeft in de afgelopen weken intensief onderzoek gedaan naar het financiële reilen en zeilen van de vereniging in 2016. De commissie was vol lof over de wijze waarop de tekorten van voorgaande jaren worden weggewerkt en de boekhouding opnieuw is ingericht. Op advies van de kascommissie heeft de ledenvergadering het bestuur groen licht gegeven voor het gevoerde financiële beleid.

Website
In het tweede deel van de vergadering presenteerde Studio Ilse uit Wijhe de nieuwe website van HVS. Vanaf nu beschikt de vereniging over een frisse website, die door de aanwezige leden positief werd ontvangen. Studio Ilse heeft gekozen voor vogelkastjes als beeldmerk voor de website als symbool voor het wonen in Salland.

De website is te vinden op staging2.huurdersverenigingsalland.nl

Foto: Huurdersvereniging Salland

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.