hondenclub luttenberg presenteert tijdens midzomer

Tijdens de hondenshow zal HDC Luttenberg met de eigen vereniging een demonstratie met meerdere politiehonden geven. Er zullen verschillende honden deelnemen aan meerdere, spectaculaire oefeningen. In deze show zal HDC laten zien hoe het er tijdens politieacties daadwerkelijk aan toe gaat. Alle honden zijn opgeleid door leden van de Honden Dressuur Club Luttenberg.

De Hondenshow is onderdeel van het zondagmiddagspektakel. Naast deze show is er ook een ‘Wipe Out’ en zullen de brommers van de brommertoertocht te bekijken zijn. Na het spektakel is de Formule 1 Grand Prix op een groot scherm te zien en zijn er optredens van onder andere The Euro’s en DJ Dennis.

De Honden Dressuur Club Luttenberg is opgericht in 1976 en telt momenteel 13 leden. Vanaf 2000 is de club aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging. Binnen deze bond hebben diverse leden van HDC Luttenberg officiële certificaten behaald. Deze getrainde honden worden vervolgens bij de politie en bij andere bewakingsbedrijven ingezet. Daarnaast neemt HDC deel aan verschillende wedstrijden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.