historische wandeling door wijhe

De wandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en is ongeveer drie kilometer lang. De start is om 13.30 uur bij het Wijhes Museum aan de Kerkstraat 32-34. De wandeling kan eventueel worden uitgebreid met een bezoekje aan de St. Nicolaaskerk (die in de zomermaanden tot 16.00 uur geopend is).

De deelnamekosten bedragen 2 euro (leden Historische Vereniging Wijhe gratis en kinderen tot 16 jaar 1 euro). Geïnteresseerden dienen zich wel uiterlijk de avond ervoor aan te melden: 0570-522527 of 0570-522492. Mailen mag ook: wim.oosterink@planet.nl of rikikleinwoolthuis@kpnmail.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.