het bloemenfestijn telt reeds 50 standhouders

Naast uiteraard het bloemetje op je tafel zijn bloemen vaak grote inspiratiebron met decoratieve toepassing in schilderkunst & keramiek. Daarnaast kunnen bloemen als basis staan aan bereiden van voedsel of maken van wijn.

Ruim 50 standhouders presenteren hun producten of diensten die allemaal een binding hebben met bloemen. De variatie is groot. Wat tref je er aan: bloemschikken met welbekende top-arrangeur Frits Hoogers. Keramiek-objecten, sieraden, kleding, lektuur en ansichtkaarten met bloemmotief.

Eten en  koken met bloemen, maken van taarten en workshops & kinderfeestjes taartenmaken, smaakjes bloementhee, pottery, glassculpturen naast schilderijen en stoffen. Brocante spullen zoals theeservies, tafelkleden, bloemenkransen, glaskralen en quilt-kleden.

Kortom: veel te zien & te beleven op het Bloemen Festijn, mis het niet. Zaterdag/Zondag : 1 & 2 juli . Lokatie: in en om terrein Museum De Laarman. Tijdstip: beide dagen van 10.00 tot 17.00 entree 5,-. Sallands bekende arrangeur Frits Hoogers, FloraFrits, geeft beide dagen een presentatie bloemschikken van 11.00 tot 15.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.