herxerfeest vindt zichzelf keihard de gezelligste

Het programma begint vrijdag 16 juni om 19.30 uur met een bejaardenbingo. Het gaat om een muzikale bingo. Mochten eerder de kinderen hun ‘opa’s en oma’s’ nog helpen, nu is er ook voor hen een speciale ronde. Duo Gratis & Veur Niks zal de avond samen met de DJ’s van La Liberté afsluiten.

Het programma gaat zaterdag om 11.30 uur verder met de kleinveemarkt en rommelmarkt. Aansluitend, vanaf 13.00 uur is er natuurlijk weer een kindermiddag met dit jaar als thema: ‘Ik hou van Holland’. Vanaf 14.00 uur kan iedereen proberen om de klimwand te bedwingen en om 16.00 uur start de jaarlijkse veiling. De bezoekers kunnen niet alleen bieden op waardevolle kavels, maar ook op ludieke diensten. ’s Avonds om 21.00 uur gaat het feest verder met medewerking van de allround top 40-band Kroepin.

Zondag om 12.30 uur start de Dikke Ribben Solex toertocht. De inschrijvingskosten bedragen 10 euro, maar dat is inclusief verfrissing onderweg en een barbecue na afloop. Om 14.00 uur start de tweede editie van de Herxer Survival Run; een sportieve run voor jong en oud (met verschillende afstanden), waarbij de deelnemers niet bang moeten zijn om een beetje smerig te worden: klimmen in bomen, klauteren door de sloot en springen door de modder.

Aansluitend start een feestmiddag met medewerking van de akoestische coverband Lara Leaves. In de loop van de avond gaat het tempo omhoog met een DJ. Het feest duurt tot een uur of twaalf.
Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina: Evenementen Feestcommissie Herxen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.