heinose motorcoureur dennis koopman in actie tijdens ttweekend

Koopman: “waarom de organisatie onze klasse heeft uitgekozen weet ik niet maar het is mooi om in Assen te rijden en het is een prima training voor de volgende wedstrijden in Zolder. Het is moeilijk te zeggen wat ik ervan verwachten moet, want we rijden voor het eerst op Assen en er doen een aantal rijders mee die normaliter uitkomen in het WK 300 SS terwijl er daarnaast ook wat grote namen uit het verleden op de startlijst staan. Het is een demorace wat betekent dat het alleen om de eer gaat, wat me er niet van zal weerhouden om er vol tegenaan te gaan, dat ben ik gezien de stand van het kampioenschap eigenlijk wel verplicht ook “.

De race staat gepland op zaterdag om 17.15 uur, na de MotoGP trainingen en de eerste Red Bull Rookies Race.

TEKST: Willem Binnendijk

FOTOGRAAF: Kick Lahaut

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.