haringparty bijripperda voor het goede doel

 

Tijdens de Haringparty zal een veiling plaatsvinden onder leiding van veilingmeester Frank Overweg. Hier zal het eerste vaatje haring, aangeboden door vishandel Ter Beek, geveild worden. Verder hoopt de organisatie natuurlijk dat vele bedrijven interessante items aanbieden. Op deze kavels kan vervolgens flink geboden worden, waardoor wellicht een grote opbrengst ten goede komt van Stichting Leergeld Salland.

Wil jij een interessant veilingstuk aanbieden tijdens de Haringparty? Meld deze dan aan, door telefonisch of per mail te reageren. Daarnaast zal er ook actief benaderd worden, dus denk alvast na over een mogelijk aan te bieden stuk… Het is immers voor het goede doel!

Het goede doel
Stichting Leergeld Salland heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen.
Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hierdoor kunnen ook deze kinderen hun sociale vaardigheden en kennis zo optimaal mogelijk ontwikkelen en later als volwassenen volwaardig participeren in de samenleving.

Door deze kinderen niet buiten te sluiten, wordt voorkomen dat de maatschappij er later duur ‘leergeld’ voor gaat betalen. Het motto van Leergeld is: ‘Alle kinderen mogen meedoen’.

Neem vriend en vijand mee, als ze maar gezellig zijn. De toegangskaarten kosten €45,00 per persoon:
– Onbeperkt drinken;
– Onbeperkt haringhappen;
– Genieten van de lekkernijen en proeverijtjes;
– Gevarieerd amusement en de veiling met zeer interessante items.

De Haringparty duurt zaterdag 1 juli van 16.00 uur tot 22.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.