Home / archiefcentraal / hans hekking vrijwilliger van het jaar bij rohda

hans hekking vrijwilliger van het jaar bij rohda

Voorzitter Han Reinders noemde hem een goede organisator, iemand met grote gedrevenheid, zeer gemotiveerd, met veel verantwoordelijkheidsgevoel en altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken voor de club.

Hekking was Jarenlang leider (en nu nog steeds leider van een jeugdselectieteam) en vervulde belangrijke rollen binnen de kledingcommissie en de Rabobank Gé Nijboer Loterij. De bekendmaking was een hoogtepunt tijdens een gevarieerde familiedag bij de Raalter vereniging met onder meer een ‘ouder-kind toernooi’, voetbalgolf, klaverjassen, een buffet en een geslaagde feestavond. Ook was er de trekking van de grote Rohda Raalte Loterij. De hoofdprijs, een voetbalreis ter waarde van 1250 euro, ging naar Joost Beumer.

De gehele uitslag staat op www.rohdaraalte.nl. Foto: Eric Roelofs

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.