hans en greet 25 jaar aan het roer van verschoor verf en behang

“In die tijd hebben we veel klanten kunnen helpen van hun huis hun thuis te maken. Niet alleen in Luttenberg, maar tot in de wijde omtrek. Daarom geen feest met officiële uitnodigingen, maar een feest volledig in het teken van onze klanten”, zo stellen Greet en Hans Verschoor. |

“De tijd nemen en interesse tonen in onze klanten vinden wij belangrijk”, zo vervolgt het stel. “Goed luisteren wat de wensen zijn en aanvoelen wat men wil. Zo beginnen sfeer en kleur te leven en komen we samen tot het gewenste resultaat. Hoe mooi is het dan ook als een klant blij naar huis gaat en later nog eens enthousiast langskomt om een foto van het resultaat te laten zien. Dat geeft ons voldoening en plezier in het werk.”

Verschoor Verf en Behang is geen grote commerciële gigant en niet gevestigd in een groot centrum. “Dat heeft zeker zijn voordelen”, stelt Greet. “Bij ons in Luttenberg krijg je persoonlijk advies in alle rust en ervaar je bovendien geen parkeerstress.

Gedurende de twee actiedagen ontvangen de klanten 25 procent korting op 25 artikelen, onder andere diverse soorten buiten- en binnenverf, muurverf en nog veel meer. Een overzicht is te vinden op staging2.sfeerenkleur.nl. De koffie staat klaar (met wat lekkers).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.