gezocht vrijwilligers voor de farmstacle run

De deelnemers op de 8,5 en 13,5 km komen weer voor grote, vieze en natte uitdagingen te staan. Ook de kinderen krijgen tijdens de Farmstacle Run 4Kids 3 kilometer lang obstakels voor de kiezen. Met 100 deelnemers op de grote afstanden en 250 stoere boertjes en boerinnetjes op de korte afstand is de obstakelrun uitverkocht. “Wij hebben de inschrijving al 47 dagen voor het evenement moeten sluiten. Nog steeds vragen velen of er nog tickets beschikbaar zijn, maar helaas we zitten echt vol”, vertelt voorzitter Martijn van der Beek. “Ondertussen zijn wij druk bezig met het bouwteam om de obstakels te bouwen.”

Wat nog niet vol zit is de inschrijving voor vrijwilligers. “Tijdens het evenement zijn ontzettend veel vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden.” Zo zijn er op het parcours 71 obstakels, waar vrijwilligers nodig zijn om een oogje in het zeil te houden. Er zijn vele handjes nodig tijdens het evenement, bij de diverse obstakels en op het feestterrein. Via het online formulier kunnen vrijwilligers zich aanmelden. Voor elke vrijwilliger die een Heinose sportvereniging sponsort, wordt een bedrag beschikbaar gesteld voor deze sportvereniging. Een mooie win-win voor sportend Heino en omgeving.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.