Home / archiefcentraal / gemeente raalte vraagt scholieren naar mening over fietsroute

gemeente raalte vraagt scholieren naar mening over fietsroute

De komende jaren wordt gestart met de herinrichting van kruispunt Bos. Deze herinrichting heeft onder andere gevolgen voor de veelgebruikte fietsroute vanuit Heino langs kruispunt Bos. Vooral scholieren van het Carmel College Salland en Landstede maken gebruik van de route. Niet alleen deze scholieren worden bevraagd, ook kinderen uit de groepen 8 van de basisscholen in Heino hebben een vragenlijst gekregen om in te vullen.

Het plan is om de verkeerslichten op kruispunt Bos te vervangen door een ongelijkvloers kruispunt. Ook komt er een tunnel onder de spoorbaan. Deze herinrichting heeft onder andere gevolgen voor de veel gebruikte fietsroute vanuit Heino langs kruispunt Bos.

De voorbereidingen voor de uitvoeringen zijn inmiddels opgestart. De verwachting is dat in 2022 met de uitvoering wordt gestart. Welke wijzigingen precies worden doorgevoerd is op dit moment nog niet duidelijk.

Vragenlijst
De vragenlijst is te vinden op de website van de gemeente Raalte (www.raalte.nl). Invullen is mogelijk tot en met 30 juli 2017.

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.