gemeente raalte dreigt duurzame doelstelling niet te halen

Dat meldt RTV Oost.

In Raalte wordt momenteel 7,1 procent van de energie duurzaam opgewekt. “We willen samen met de gemeenteraad en inwoners kijken waar we dit proces kunnen versnellen”, vertelt wethouder Frank Niens. Op 9 juni wordt er in Nieuw Heeten een bijeenkomst gehouden over dit onderwerp.

“Het is best een uitdaging om die 20 procent te halen”, aldus Niens. “Het zou kunnen dat we onze ambitie moeten bijstellen.”Om de doelstelling te halen, heeft Raalte zo’n 80 hectare aan zonnevelden nodig.

Zwolle
De Zwolse wethouder Filip van As trad donderdag af. Naar eigen zeggen vanwege een gebrek aan politiek draagvlak voor zijn duurzaamheidsplannen voor Zwolle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.