Home / archiefcentraal / geef je mening over je gemeente

geef je mening over je gemeente

In maart 2018 zijn de volgende verkiezingen voor de gemeenteraden. Het zijn de eerste gemeenteraadsverkiezingen na de veranderingen binnen de Wmo, Jeugdwet en Participatiewet. De gemeente heeft sinds 2015 veel taken op het gebied van zorg, jeugd, werk en inkomen.

Het is belangrijk dat vanuit de samenleving meegedacht wordt over het beleid. Politieke partijen zijn bezig met de voorbereidingen van deze verkiezingen. Dit is daarom een goed moment om als inwoner hierover uw mening te geven. Met het invullen van de monitor helpt u mee om inzichtelijk te maken waar gemeenten wel of (nog) niet op inzetten. Ga naar deze website en vul de monitor vandaag nog in.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.