geef je mening over je gemeente

In maart 2018 zijn de volgende verkiezingen voor de gemeenteraden. Het zijn de eerste gemeenteraadsverkiezingen na de veranderingen binnen de Wmo, Jeugdwet en Participatiewet. De gemeente heeft sinds 2015 veel taken op het gebied van zorg, jeugd, werk en inkomen.

Het is belangrijk dat vanuit de samenleving meegedacht wordt over het beleid. Politieke partijen zijn bezig met de voorbereidingen van deze verkiezingen. Dit is daarom een goed moment om als inwoner hierover uw mening te geven. Met het invullen van de monitor helpt u mee om inzichtelijk te maken waar gemeenten wel of (nog) niet op inzetten. Ga naar deze website en vul de monitor vandaag nog in.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.