Home / archiefcentraal / gas hoaln wint strijd om de parel

gas hoaln wint strijd om de parel

Na de twee voorrondes (waarbij telkens de drie laatst overgebleven coureurs een plek in de finale veroverden), streden in de laatste manche vier coureurs van Gas Hoal’n en twee van Black & Yellow tegen elkaar.

De eerste auto van Black & Yellow werd al snel in de zandwal geduwd. De tweede, die overigens nog flink van zich afbeet, belandde daarna ook in het zand. Een treintje van de heren van Gas Hoal’n (gewoon met z’n allen er knetterhard achterop knallen), maakte daarna de klus af. Het aanwezige publiek genoot en ziet volgend jaar graag een vervolg.

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.