gas hoaln wint strijd om de parel

Na de twee voorrondes (waarbij telkens de drie laatst overgebleven coureurs een plek in de finale veroverden), streden in de laatste manche vier coureurs van Gas Hoal’n en twee van Black & Yellow tegen elkaar.

De eerste auto van Black & Yellow werd al snel in de zandwal geduwd. De tweede, die overigens nog flink van zich afbeet, belandde daarna ook in het zand. Een treintje van de heren van Gas Hoal’n (gewoon met z’n allen er knetterhard achterop knallen), maakte daarna de klus af. Het aanwezige publiek genoot en ziet volgend jaar graag een vervolg.

Foto: Annet van Raalten

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.