frits overmars erelid ijsclub olst

In 1954 begon hij al op jonge leeftijd. Dit omdat de ijsclub verjonging nodig had op bestuurlijk niveau. In 1982 nam hij de voorzittershamer over van de heer Geist. Dit voorzitterschap heeft hij bijna 30 jaar met veel verve uitgevoerd. In 2011 nam Henk Harleman het voorzitterschap op zich en bleef Frits een trouw bestuurslid. Nog altijd is hij betrokken bij het wel en wee van de ijsclub. Onder het genot van een hapje en drankje werd Frits gehuldigd en kreeg hij het mooie speldje met opschrift van de ijsclub. Ook zijn vrouw, die Frits vele jaren heeft gesteund, werd toegesproken en kreeg een bloemetje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.