Home / archiefcentraal / frits overmars erelid ijsclub olst

frits overmars erelid ijsclub olst

In 1954 begon hij al op jonge leeftijd. Dit omdat de ijsclub verjonging nodig had op bestuurlijk niveau. In 1982 nam hij de voorzittershamer over van de heer Geist. Dit voorzitterschap heeft hij bijna 30 jaar met veel verve uitgevoerd. In 2011 nam Henk Harleman het voorzitterschap op zich en bleef Frits een trouw bestuurslid. Nog altijd is hij betrokken bij het wel en wee van de ijsclub. Onder het genot van een hapje en drankje werd Frits gehuldigd en kreeg hij het mooie speldje met opschrift van de ijsclub. Ook zijn vrouw, die Frits vele jaren heeft gesteund, werd toegesproken en kreeg een bloemetje.

Lees ook

Meepraten over toekomst PCOB Heino

HEINO – De KBO-PCOB werkgroep ‘Succesvol Besturen Overijssel’ houdt op woensdagmiddag 29 september een bijeenkomst …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.