fietspad middel naar broekland helemaal afgerond

Voordat overgegaan kon worden tot het leggen van betontegels moest er volgens Plaatselijk Belang bestuursleden Frans Hannink en Geke Wippert wel de nodige druk op de gemeentelijk bestuurders uitgeoefend worden. Met het besluit dat de gemeente de tegels voor haar rekening zou gaan nemen, waren Frans en Geke dan ook zeer content, omdat ze daarmee dit project konden gaan afronden. Met het leggen van de laatste 125 meter aan betonplaten is dit uit vier fases bestaande project afgesloten.

Voorafgaand was al de verharding van het Stapelaarspad tussen de Woolsdijk en de Velsdijk en een pad door het weiland richting Duvelsbos gerealiseerd. In 2014 werd het bijna van de gemeentelijke kaart verdwenen deel van het Stapelaarspad tussen de Velsdijk en de Wittenbergweg verhard. Geke en Frans spreken niet alleen hun waardering uit naar de vrijwilligers, maar ook over de wijze waarop de grondeigenaren Beltman en Bakker hun medewerking hebben verleend om het fietspad mogelijk te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.