feestelijk openingsweekend op ons boerenerf

De Boer’n Xpeditie bestaat dit seizoen 5 jaar, dus tijd voor wat nieuws! Tijdens de Boer’n Xpeditie gaat elk kind op pad met zijn of haar eigen boerenpaspoort. Dit boerenpaspoort is totaal vernieuwd en bevat dus weer leuke nieuwe opdrachten, spelletjes en weetjes. Ook zijn er weer nieuwe (educatieve) spelletjes te vinden tijdens de route op de boerderij. Daarnaast heeft ons maisdoolhof ook dit jaar weer een geheel nieuwe route met leuke opdrachten en is de speelweide uitgebreid voor nog meer speelplezier.

Iedereen die tijdens het openingsweekend naar het boerenerf komt, maakt kans op een leuke prijs. Ook zullen er extra speelactiviteiten zijn voor de kinderen, zoals o.a. een springkussen, skelters en een kleurplaatwedstrijd. Bij de uitgang zullen alle kinderen nog wat lekkers ontvangen.
Speciaal voor het 5-jarig jubileum van de Boer’n Xpeditie hebben we dit hele seizoen een jubileumdeal. Voor 6,50 euro per persoon kun je op Xpeditie over de boerderij én speuren in het maisdoolhof. Extra veel pret!

‘Op ons Boerenerf’ is vanaf 8 juli dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Daarnaast worden er in september spooktochten georganiseerd. Beleef het doolhof op een griezelige manier. 

Adres: Vilstersestraat 28 in Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.