Home / archiefcentraal / expositie in t schoapenschot

expositie in t schoapenschot

Na een succesvolle amateur expositie van vorig jaar, is hier dan het vervolg. Ruim 20 amateurschilders, onderverdeeld in 3 groepen van beginners tot gevorderden komen in de wintermaanden wekelijks naar socioruimte ‘De Eik’ van Stichting De Welle.

De expositie bestaat uit 40 schilderdoeken en enkele planken. Er is geschilderd met acryl en aquarelverf. Er worden prachtige pastelkrijt schilderijen geëxposeerd, zowel figuratief als abstract . De jonge senioren halen hun inspiratie uit boeken, internet of mooie foto’s. Ze motiveren elkaar en staan onder de deskundige begeleiding van Ineke Mulder.

U kunt een week lang komen kijken op werkdagen van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Toegang is geheel gratis.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.