expositie in t schoapenschot

Na een succesvolle amateur expositie van vorig jaar, is hier dan het vervolg. Ruim 20 amateurschilders, onderverdeeld in 3 groepen van beginners tot gevorderden komen in de wintermaanden wekelijks naar socioruimte ‘De Eik’ van Stichting De Welle.

De expositie bestaat uit 40 schilderdoeken en enkele planken. Er is geschilderd met acryl en aquarelverf. Er worden prachtige pastelkrijt schilderijen geëxposeerd, zowel figuratief als abstract . De jonge senioren halen hun inspiratie uit boeken, internet of mooie foto’s. Ze motiveren elkaar en staan onder de deskundige begeleiding van Ineke Mulder.

U kunt een week lang komen kijken op werkdagen van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Toegang is geheel gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.