Home / archiefcentraal / expositie in nicolaaskerk wijhe

expositie in nicolaaskerk wijhe

Naast leerkracht is Mieke jaren vakleerkracht handvaardigheid geweest. In tekenen en schilderen heeft ze veel plezier en heeft op dit gebied ook vele opleidingen gevolgd. De acht schilderijen in de Nicolaaskerk hebben allen een bijbels thema. Op zaterdagmiddag 1 juli zal om 14.00 uur de scriba van de Protestantse gemeente in de Nicolaaskerk de expositie openen.

Op zondag 13 augustus zal in de kerkdienst aandacht worden besteed aan een van de schilderijen. Iedereen is welkom om bij de opening te zijn of om op een ander tijdstip op zaterdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur of op zondagmorgen de expositie te bekijken.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.