engelstalige topartiesten imponeren op ribsandblues

De Canadees Matt Andersen kwam solo, maar letterlijk en figuurlijk vulde hij het podium. Zijn stem en enthousiaste gitaarspel zijn zijn handelsmerk. De Canadese showman brengt een mix van soul, blending blues en folk.

Een van de betere nieuwe singer-songwriters is de 27-jarige, uit Houston afkomstige Robert Ellis.

De Engelsman Giles Robson, voormalig voorman van The Dirty Aces, wordt door gerenommeerde bespelers als Sugar Blue en Paul Jones gezien als een van de beste blues harmonicaspelers ter wereld. Geen fratsen, geen moeilijke technieken maar wel vieze vuige Chicago blues met een hoofdrol voor de mondharmonica.

Foto’s: Harrie Huisman

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.