eerste woningen locatie ijsselgouwe opgeleverd

Ruim een jaar geleden werd in Kulturhus Trefpunt de eerste informatiebijeenkomst gehouden waarin werd aangekondigd dat naar verwachting nog in 2016 gestart kon worden met de bouw van de eerste vijf woningen. Onder de bezoekers van de informatieavond heerste toen nog veel twijfel, omdat er al jaren plannen waren gemaakt, maar er nog niets was gebouwd. 

Nadat eind 2016 de bouw van woningen was gestart, kreeg Vazet veel telefoontjes van belangstellenden voor een levensloopbestendige woning. “Alle woningen waren bij de start van de bouw al verkocht, dus we hebben veel mensen teleur moeten stellen”, zegt Vazet. “Binnen het huidige bestemmingsplan is helaas geen ruimte om hier nog meer vergelijkbare levensloopbestendige woningen te bouwen.”

De vijf woningen maken onderdeel uit van de herontwikkeling van de voormalige locatie IJsselgouwe waar tot 2001 het zusterhuis gevestigd was. Naast elf vrije kavels, zijn er momenteel elf appartementen op het ‘GouwePark’ in verkoop. Deze appartementen komen aan de noordoostzijde van locatie IJsselgouwe en beschikken over een royale woon-/eetkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet.

Daarnaast krijgen alle appartementen een ruim terras of balkon en een eigen berging op de begane grond. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar vanaf 204.000 euro (vrij op naam). Voor meer informatie zie staging2.gouwepark-heeten.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.