echtpaar hekman van der sluis uit broekland 60 jaar getrouwd

Wim, oorspronkelijk geboren in de gemeente Heino, nam samen met Mariet, na het trouwen, de boerderij over van de familie Van der Sluis (oudershuis Mariet) aan de Reuveldsweg in Broekland. Het was een gemengd bedrijf met rond de 35 koeien en 17.000 mest kuikens.

Samen kregen Wim en Mariet drie kinderen. De twee zoons en de dochter zijn allemaal getrouwd en woonachtig in respectievelijk Zutphen, Herxen en Broekland. Inmiddels genieten Wim en Mariet van in totaal zes kleinkinderen.

Het echtpaar stopte in 1998 met de boerderij in. Ze bleven wonen in Broekland, maar verhuisden naar de huidige woning aan de Van Dongenstraat. Wim en Mariet hebben zich altijd veel ingezet als vrijwilliger voor allerlei organisaties (nog steeds) en daarvoor heeft Wim ook een lintje ontvangen.

Nadat ze altijd bijzonder gezond en sportief waren, heeft het laatste jaar de ziekte voor Mariet (ziekte van Kahler, kankervorm) veel impact gehad. Gelukkig is de situatie momenteel redelijk stabiel en hoopt het echtpaar te kunnen genieten van een verdiend 60 jaar huwlijksfeest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.