drive in bioscoop in luttenberg

Dat zou dan moeten gebeuren op de flank van de berg. Stel je voor; je staat met je eigen bolide (heren met vetkuif, dames in petticoat, een emmertje popcorn op het dashboard) op de helling en beneden bij het monument staat een groot filmscherm waar een gave film gedraaid wordt!

De organisatoren voeren nog gesprekken met verschillende landeigenaren over het grondgebruik. Het lijkt hen een fantastisch idee om met je eigen auto in een grote bioscoop te zitten op een mooie zoele zomeravond.  Hou Luttenberg 700 jaar in de gaten voor meer informatie, want dit mag niemand missen! Heb je tips voor de filmkeuze? Geef door aan Gerben Oosterlaar, gerbenoosterlaar@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.